Regels:lezen!

Ga naar beneden

Regels:lezen!

Bericht van Jumbiex3 op za jan 17, 2009 11:19 pm

Algemene regels

• Het spreekt voor zich dat dit forum bestemd is voor Tokio Hotel Fans. Maar ook anderen zijn hier welkom!MAAR: mensen die Tokio Hotel onnodig afbreken worden onmiddellijk verwijdert van het forum. Love, peace and happiness, no hate.

• Onthoud dat dit nog steeds een digitale omgeving is. Wissel dus niet zomaar telefoonnummers en e-mailadressen uit met iemand indien je die persoon niet zo goed kent.

• Gelieve altijd respect te tonen voor elkaars meningen, persoonlijke voorkeuren en smaken. Scheldpartijen zijn hier niet welkom, al worden discussies natuurlijk toegestaan, als ze op een deftige manier gevoerd worden.

• Gelieve niet te speculeren over adressen, telefoonnummers of andere gegevens van de Tokio Hotel leden. We willen hun recht op privacy daarom ook niet doorbreken. Ook informatie over vrienden en familieleden mogen openbaar niet zomaar worden medegedeeld, tenzij het een algemeen belang heeft. (iemand die gestorven is bijvoorbeeld.) Foto’s worden wel toegestaan, al is het posten ervan op eigen risico (het recht op afbeelding zegt dat iemand eerst toestemming moet geven vooraleer zijn/haar foto mag gepost worden.)

-Foto’s van Tokio Hotel, de leden, de entourage,…worden natuurlijk wel toegestaan. Omdat zij publieke personen zijn, valt hun recht op afbeelding weg. Kortom, dit mag natuurlijk wel!

• Ik heb geen probleem met het dubbelposts, maar niet spammen aub!


• Bij klachten of vragen richt je altijd tot de admin of de moderators, die zullen je dan meteen kunnen verderhelpen.

• De beheerder van het forum is niet verantwoordelijk voor de inhoud die wordt gepost door de gebruikers.

• Niemand wordt zomaar rechtstreeks verbannen, er zal altijd eerst een waarschuwing volgen.

• Veel plezier!Onthoudt dat we allemaal dezelfde passie delen, namelijk onze liefde voor TH! Laten we die op een leuke manier delen!
avatar
Jumbiex3
Admin
Admin

Vrouw Aantal berichten : 320
Leeftijd : 27
Favo Tokio Hotel boy : Tommibabyy!!
Registration date : 17-01-09

Profiel bekijken http://tokiohotelbelgium.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum